GodEl

Bortrest. Befinner mig i vidsträckta, vita landskap, Befinner mig i tystnaden, Ja, det är något speciellt med landsbygd, snö, kyla, blå himmel och sol.

Köpstoppet går fortfarande bra. Det krånglar till det lite det här med att jag är van att umgås med mina vänner och min familj över fika på café eller lunch på restaurant. Men de accepterar mitt beslut. Tågresan gick hur som helst hur bra som helst. Men mig hade jag bönsallad (som räckte till två måltider), två smörgåsar och frukt. Det gick mycket bättre än jag kunnat tro. MEN...det hade varit gott med en kopp kaffe på tåget. Faktiskt.

Har i dagarna funderat mycket över vår elförbrukning och var vår el kommer ifrån. Måste ta reda på det när jag kommer hem!  Har också läst lite på GodEl om Bra Miljöval beträffande el. Där står att läsa: " Bra Miljöval-märkt el kostar 1,88 öre extra i påslag per kWh inkl. moms. För en vanlig lägenhet, som förbrukar 3000 kWh per år, innebär Bra Miljöval-märkt el endast en merkostnad på 5 kr per månad."

Det är absolut värt att kolla upp! Någon som har erfarenhet av GodEl och kan dela med sig?

Kommentarer
Postat av: mia

Hittade en länk som kanske kan vara intressant!

http://www.gemenskapgron.se



Kram mia

2009-02-19 @ 13:43:04
URL: http://scrappat.se
Postat av: Kerstin

Vi skrev om vårt elavtal strax före jul och då valde vi till Bra Miljöval El som vårt elbolag erbjuder. Det kostar 1,25 öre extra per kWh.



tjanster/elmiljovanlig.aspx" rel="nofollow">http://www.malarenergi.se/privat/produktertjanster/elmiljovanlig.aspx



//Kerstin

2009-02-20 @ 12:53:19
URL: http://designk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0