Lägesrapport

Kanske en lägesrapport är på sin plats efter en veckas köpstopp. Eftersom vi den mesta delen av veckan varit hemma och varit sjuka bägge två, har vi inte utsatts för några stora frestelser. Vi har faktiskt varit ordentliga och turats om att laga mat. Hade vi inte haft köpstopp skulle säkert någon snabbmat slunkit hem (läs kinamat). Det blir säkert svårare ju längre tiden går och speciellt nu när vi tar steget ut i världen igen.

Trots att vi knappt satt foten utanför dörren har vi konstaterat vad mycket reklam som kommer in i vårat hem och som faktiskt påverkar oss. (Då har vi ju ändå "Nej-tack"-skylten på dörren.) Dagstidningen är fullproppad av reklam, framför allt till helgen. Jo, helgnöjet i vår samtid är att shoppa! Dessutom finns mest varje dag någon inbladad reklam i tidningen, som dessutom inte går att tacka nej till! TV-reklam förstås och för att inte tala om all reklam på internet. Det gäller att tänka sig för - även när man inte har köpstopp. Det är lätt att lockas med...

Sorteringen av organiskt avfall har gått strålande. Vi har hittat ett system som fungerar och vi är faktiskt förvånade över vad lite "vanliga" soppåsar vi behövt slänga. Vi kommer således att fortsätta med det. Papperinsamlingen i vårat hushåll har också minskat avsevärt sedan skylten kom upp på dörren.  

Kommentarer
Postat av: Sonja T

Tycker ni är superduktiga! Men du är en toka, haha... "eko-sex" asg

Vek mig halvdubbel:)))



Kramis på dig, Sonja

2009-02-08 @ 20:50:23
URL: http://sonja-365foton.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0