Hushålla med energi

Usch, vad dåliga vi varit ett tag på att uppdatera bloggen! Vårtröttheten, och i viss mån en och annan infektion, har slagit till med full kraft. Och precis lika viktigt som det är att hushålla med annan energi, är det viktigt att hushålla med sin egen. Eller hur? Därför har det varit mycket vila och boklyssnande ett tag. Och så har vi försökt komma ut på dagliga raska promenader. Allt för att också fylla på energiförråden.

Som sagt köpstopppet är över rent officiellt. Men faktum är att vi fortfarande tänker oss för vad det är vi shoppar. Och i morse vid frukosten konstaterade vi att vi inte handlat något onödigt hittills den här månaden heller. Fikat eller ätit ute? Nej, faktiskt inte. Och matkassan är också välfylld trots att snart halva månaden gått. Men det viktigaste av allt - vi känner inte att vi avstår från något.

Nu väntar förvisso ett ganska stort inköp, eftersom vår nybyggda kolonistuga ska få ett kök. Men IKEA ska man väl fortfarande inte bevista om lördagarna vá?



Du är väl medveten om att mycket av din elektriska apparatur drar energi även när den är avstängd?! Den här använder vi numera till vår dator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0