Ekologiskt

När klimatsmartdebatten tog fart häromåret var vi helt inställda på att köpa ekologiska matvaror. Ända tills vi såg prisskillnaden! Då tog ekonomin över och miljömedvetenheten försvann med den. Men vi beslutade oss i allafall för att

1. alltid köpa ekologisk mjölk och filmjölk. Det är matvaror vi köper V A R J E gång vi handlar och numera tänker vi inte ens på den eventuella prisskillnaden.

 

2. alltid jämföra priset mellan matvaran och det ekologiska alternativet. Rågflingorna som vi använder till vår musli är ex billigare i kravodlad variant...

Nu tyckte vi det var dags att prova på något nytt och utöka vårat ekologiska handlande och ätande. Och i fredags kom premiärlådan med grönsaker från Mossagården. Dessutom kunde vi inte låta bli att köpa ett bröd också, som var jättegott. Gör ett besök i ekobutiken du med och låt dig inspireras! På fredag kommer låda nummer två hem till oss.


Kommentarer
Postat av: Sonja T

Den länken hamnade under favoriter:) Intressant som 17! Jag är förundrad o imponerad av ert engagemang och alla era kanonidéer:) Kanske kan man så nåt' litet frö här hemma:)



Kramis, Sonja

2009-01-20 @ 17:52:09
URL: http://sonjassmttogott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0